Bakugan

Swiat Bakugan

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2009-04-02 19:12:08

Ranmaru

Administrator

Punktów :   

sygnaturka

Aby muc zaczać gre na tym forum pbf kazdy musi mięć własną sygnaturke oto jej wzór
dobry/złytu wybieracie czy wasza postać ma stac po stronie dobra czy zła
imięnick w grze
wiekwiek postaci
wzrostwzrost postaci
wagawaga waszej postaci
regionregion zamieszkania waszej postaci
Bakuganywasze Bakugany,które mozecie zdobyć w rużnych wyznaczonych miejscach na poczatku macie 1 którego wylosuje wam admin
Hisoria postaciwasza historia urozenia i dorastania
historia BakuganaTo wymyśla admin

Ważne!!!!!!!!!!!!!
To wszystko musicie napisać w oddzielnym watku.Admin musi to zaakceptować

osoby wyznaczone do akceptowania sygn
-Ranmaru
-
-

#2 2009-04-03 18:59:40

rai

Użytkownik

Punktów :   

Re: sygnaturka

dobry
imie:rai
wzrost:148
waga:39
region:
bakugan:
historia postaci:było na świecie jedno wspaniałe dziecko które nazywało się rai było nadpobudliwe ale dobre miało brata ranamaru który jest najlepszym na swiecie mistrzem bakuganów. wywodze się z rodziny bogatej i kochającej siebie jestem początkującym graczem bakugan i chce zostać najlepszym mistrzem bakugan na świecie jak mój brat to jest moje mażenie i droga jakom będę podążal.
historia bakugana

dobry
imie:rai
wzrost:148
waga:39
region:południwy
bakugan:drago
historia postaci:było na świecie jedno wspaniałe dziecko które nazywało się rai było nadpobudliwe ale dobre miało brata ranamaru który jest najlepszym na swiecie mistrzem bakuganów. wywodze się z rodziny bogatej i kochającej siebie jestem początkującym graczem bakugan i chce zostać najlepszym mistrzem bakugan na świecie jak mój brat to jest moje mażenie i droga jakom będę podążal.

historia bakugana:Pewnego słonecznego upalnego dnia bawisz sie z kolegami w chowanego,nagle nadeptujesz na pewna kulecz która po chwili się odzywa ej uwazaj.Ty bierzesz to do bęki i pytasz kim jestes on przedstawia ci sie i muwi że mazywa się drago,ty przypominasz sobie jego imię z internetu rozpoznajesz że to bakugan z gry.Bierzeż go i idziesz do domu.

#3 2009-04-03 19:10:10

Ranmaru

Administrator

Punktów :   

troche ci zmienie historie bo namieszałes ale zaliczam w pisz sobie wszystko do sygny

twojim bakugane jest drago

region południowy

oto historia bakugana:Pewnego słonecznego upalnego dnia bawisz sie z kolegami w chowanego,nagle nadeptujesz na pewna kulecz która po chwili się odzywa ej uwazaj.Ty bierzesz to do bęki i pytasz kim jestes on przedstawia ci sie i muwi że mazywa się drago,ty przypominasz sobie jego imię z internetu rozpoznajesz że to bakugan z gry.Bierzeż go i idziesz do domu.

#4 2011-04-28 15:16:04

dawid08000

Nowy użytkownik

Punktów :   

dobry
imię:dawid
wzrost:163m
waga:55
region:zachodni
bakugan:
historia postaci:Była noc w drodze do szpitala urodziło się małe dziecko nazywało się dawid.miało starszego brata bogdana.

Stopka forum

RSS