Swiat Bakugan
Aby muc zaczać gre na tym forum pbf kazdy musi mięć własną sygnaturke oto jej wzór
dobry/złytu wybieracie czy wasza postać ma stac po stronie dobra czy zła
imięnick w grze
wiekwiek postaci
wzrostwzrost postaci
wagawaga waszej postaci
regionregion zamieszkania waszej postaci
Bakuganywasze Bakugany,które mozecie zdobyć w rużnych wyznaczonych miejscach na poczatku macie 1 którego wylosuje wam admin
Hisoria postaciwasza historia urozenia i dorastania
historia BakuganaTo wymyśla admin
Ważne!!!!!!!!!!!!!
To wszystko musicie napisać w oddzielnym watku.Admin musi to zaakceptować
osoby wyznaczone do akceptowania sygn
-Ranmaru
-
-
dobry
imie:rai
wzrost:148
waga:39
region:
bakugan:
historia postaci:było na świecie jedno wspaniałe dziecko które nazywało się rai było nadpobudliwe ale dobre miało brata ranamaru który jest najlepszym na swiecie mistrzem bakuganów. wywodze się z rodziny bogatej i kochającej siebie jestem początkującym graczem bakugan i chce zostać najlepszym mistrzem bakugan na świecie jak mój brat to jest moje mażenie i droga jakom będę podążal.
historia bakugana
troche ci zmienie historie bo namieszałes ale zaliczam w pisz sobie wszystko do sygny
twojim bakugane jest drago
region południowy
oto historia bakugana:Pewnego słonecznego upalnego dnia bawisz sie z kolegami w chowanego,nagle nadeptujesz na pewna kulecz która po chwili się odzywa ej uwazaj.Ty bierzesz to do bęki i pytasz kim jestes on przedstawia ci sie i muwi że mazywa się drago,ty przypominasz sobie jego imię z internetu rozpoznajesz że to bakugan z gry.Bierzeż go i idziesz do domu.
Nowy użytkownik
dobry
imię:dawid
wzrost:163m
waga:55
region:zachodni
bakugan:
historia postaci:Była noc w drodze do szpitala urodziło się małe dziecko nazywało się dawid.miało starszego brata bogdana.